Keresés

ÜDVÖZÖLJÜK!

A Standard Door Kft 2017-ben alakult meg, az aktuális beltéri ajtó piac igényeire reagálva. Célkitűzésünk az, hogy forgalmazóként ellássuk viszonteladóinkat egy magas minőségi követelményeknek megfelelő dekorfóliás ajtó típussal, gyorsan, megbízhatóan. Ennek megvalósítása érdekében több ezer darabos raktárkészlettel rendelkezünk a jelenleg legnépszerűbb ajtó színekből, és hozzájuk tartozó utólag szerelhető tokokból. Szolgáltatásainkat a kiskereskedelmi értékesítés támogatására optimalizáltuk, ezzel segítve viszonteladóink munkáját.

Valós idejű raktárkészlet kezelő és megrendelő rendszerünk a nap 24 órájában biztosít élő készletinformációt, és azonnali megrendelési lehetőséget. Szállítási szolgáltatásunkkal az ország teljes területét lefedjük, és el tudjuk látni a megrendelőinket kiváló minőségű és ár-érték arányú beltéri ajtókkal, a piacon elérhető legrövidebb időn belül.

Az elmúlt években partnereinkkel/viszonteladóinkkal kialakított sikeres üzleti kapcsolatoknak, és a sok pozitív visszajelzésnek köszönhetően 2023-ban tovább fejlesztettük a forgalmazott termékeink körét, és testvércégünket, a CPL Store Kft-t megalapítva, megkezdtük az Egger CPL fóliás beltéri ajtók nagykereskedelmi forgalmazását is.

Reméljük hamarosan Önt is elégedett Ügyfeleink közt üdvözölhetjük!
Back to Top
Product has been added to your cart